Oyun Satın Alma Siteleri - Pc Oyun Satın Alma Rehberi

          Pc oyunları denilince aklımıza hangi oyunlar geliyor ? 
Bu soru hepimizin alışkın olmadığı bir soru olabilir ancak pc oyunları denilince akla ilk gelen oyunları derleyelim istedik. Değerli oyuncuların tercih etmiş olduğu oyunlar arasında en çok tercih edilen 2013 yılı yapımı olan grand theft auto v eminim birçoğumuzun online şekilde oynamayı tercih ettiği oyunlarda başı çekiyordur.

Listenin ikinci sırası birçoğunuzun tahmin etmiş olacağı gibi herkesin merakla oynadığı ve yoğun mesai yaptığı oyun olan Football Manager! Bu oyun hakkında tek cümle olarak özetlemek gerekirse GÖSTER KENDİNİ! hangimiz daha çok yönetmeyi seviyoruz veya hangi oyuncu daha iyi manager! göreceğiz!

Listenin üçüncü sırasını Minecraft alıyor!, Peki nedir bu minecraft Minecraft küplerle çeşitli tasarımlar yapmanızı sağlayan 3 boyutlu oyundur. Kısa zamanda geniş kitlelere yayılmış bu yapım sayesinde binlerce oyuncu küplerle mücadele ediyor :) 


Listemizin dördüncü sırasında hepimizin merakla beklediği oyun olan Mass Effect: Andromeda yer alıyor. Bu yapım her ne kadar hataları ile konuşulmuş olsa da harikalar yaratıyor. Harika görsel efectler ve mucize keyif veriyor bu keyif inanın oynamaya değecek nitelikte.

Listemizin beşinci ve son sırasını alacak olan oyun hepimizin de tahmin etmiş olabileceği gibi World of Warcraft oluyor. Her ne kadar okunuşunu telaffuz edememiş olsamda umarım doğru yazmışımdır :)) Keyifli bu oyunu mutlaka oynamalı pc oyunları satın al başlığı altında değerlendirmelisiniz. Keyif verecek twich yayıncılarıda oynuyor!

Yorumlar